S.O.S. Kersttruien voor wie er nog geen heeft

Foto: Shutterstock

Kerstavond nadert met rasse schreden en dus is het tijd om de kersttruien weer uit de kast te halen. Heb je er geen meer of zijn ze een beetje versleten? Met dit overzicht haal je nog snel een stijlvol exemplaar in huis.

Klassiek rood

Rood is een kleur die we tijdens de kerstperiode maar moeilijk kunnen negeren en dan hebben we het niet alleen over de kerstboom. Rode kersttruien zijn de beste (en waarschijnlijk de enige) manier om dicht bij de Kerstman te komen. Ga voor een klassiek patroon met sneeuwvlokjes of kies voor een origineel opschrift. De Kerstman ziet het allemaal graag.

S.O.S. Kersttruien voor wie er nog geen heeft

1. Vero Moda - 21,99 euro bij Zeb 2. Only - 24,90 euro bij About You 3. H&M - 19,99 euro bij H&M 4. Missguided - 37,99 euro bij Zalando

Toeters en bellen

Mag het een beetje meer zijn? Grijp dan naar truien, die voorzien zijn van glittertjes, pailletten, pompons en zelfs lichtjes. Combineer met opvallende kleuren zoals goud, rood en felblauw en je outfit zal zelfs de kerstboom overschaduwen. Het goede nieuws: tijdens de kerstperiode kan een kersttrui eigenlijk nooit écht fout zijn.

S.O.S. Kersttruien voor wie er nog geen heeft

1. JBC - 39,95 euro 2. Dorothy Perkins - 34,99 euro 3. Clockhouse - 12,90 euro bij C&A 4. Bodyflirt - 17,99 euro bij Bonprix

Bescheiden kersttruien

Teveel toeters en bellen voor jou? Ga dan voor een kersttrui met een Noors patroon. Het legt niet alleen de link met de eindejaarsperiode, ook heeft het een sportieve uitstraling en kan je zo gaan wandelen in de Ardennen, bij voorkeur als er een laagje verse sneeuw ligt.

S.O.S. Kersttruien voor wie er nog geen heeft

1. ENVII - 75 euro bij de Bijenkorf 2. Fransa - 59,99 euro bij Zeb 3. 59,99 euro bij S. Oliver 4. Fashion Union - 37,99 euro bij Zalando.

Sweaters

Ook voor wie liever geen wollen truien draagt, zijn er alternatieven. Zo kan je kiezen voor een sweater met een stevige opdruk en een vleugje humor of zelfs een katoenen T-shirt als het echt te warm wordt voor het haardvuur.

S.O.S. Kersttruien voor wie er nog geen heeft

1. Guts & Gusto - 39,99 euro 2. Primark - 16 euro 3. Clockhouse - 14,90 euro bij C&A 4. Esprit - 15,99 euro bij Esprit.

Door lla
Meest recent