Metalburgemeester Quickie verrast door Studio Brussel

  • Vincent Van Quickenborne was heel verrast én blij met het bezoek van kerstman Franky De Smet-Van Damme en Stubru-dj Michèle Cuvelier.
Kortrijk -

Retributiereglementen, omgevingsvergunning én een oerschreeuw. Maandagmorgen was het schepencollege in Kortrijk net dat tikkeltje geestiger.

Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Team Burgemeester) werd door Studio Brussel verrast met een acte de présence van Channel Zero-zanger Franky De Smet-Van Damme.

Niet zomaar, nadat Studio Brussel-dj Michèle Cuvelier was binnengevallen, galmde plots een luidkeelse Help door de vergaderzaal. Na enkele kloppen op het raam, stapte de metalzanger vanuit een hoogtewerker de collegezaal binnen. “Een totale verrassing”, lachte een weinig uitgeslapen burgervader. “Het is niet enkel De Warmste Week, maar ook De Zwaarste Week.”

De meest heavy kerstman ooit had ook nog een speciaal cadeautje mee: een T-shirt met de boodschap ‘Merci Kortrijk’. Een tevreden Van Quickenborne ging gewillig uit de kleren om het kleinood te passen. De verrassing was een evidentie voor Studio Brussel. “We wilden de burgervader bedanken voor zoveel gastvrijheid”, zegt Michèle Cuvelier.

Door djr
AANGERADEN