Burger King spot opnieuw met McDonald’s: “Big Mac verstopt achter elke Whopper die we fotografeerden in 2019”

Bron © Mirror.co.uk

Het einde van het jaar nadert, en dat was voor Burger King de perfecte reden om nog even een steek uit te delen aan grote concurrent McDonald’s. In een videoboodschap onthulde het bedrijf dat ze gedurende het hele jaar ook een Big Mac hebben gefotografeerd voor reclamecampagnes. De burger van McDonald’s was echter nooit zien: die zat telkens verstopt achter de Whopper die dienst deed als blikvanger.

Een jaar lang werd op de grap gebroed, tot nu dus eindelijk het geheim werd onthuld. “Iedereen weet dat onze burger groter is dan die ‘andere’ burger”, klinkt het aanvankelijk in de video. “Maar om dat te bewijzen, hebben we achter elke Whopper die we fotografeerden een ‘Big’ Mac verstopt.” Op sociale media, op reclameborden, op televisie, … overal zou de bekendste burger van McDonald’s stiekem een bijrol hebben gespeeld.

Op het einde strooit Burger King zelfs nog wat extra zout op de wonde. “Wat zonde dat jullie het niet konden zien”, klinkt het scherp. “Bedankt ‘Maccy D’s’ om ons te steunen in 2019.” Ook de video zelf kon al op veel bijval rekenen van kijkers, die de practical joke zeer konden smaken.

 

bekijk ook

 

Nu ook een Whopper zonder vlees bij de Burger King: “Met deze kwaliteit is een kantelpunt bereikt”

Burger King gaat vegetarisch en lanceert plantaardige hamburger: “Dit is een koe, verdomme”

Onze reporter stak stiekem een Big Mac in een Whopper-verpakking: proeven deze mensen een verschil?

Door kmlo
AANGERADEN