Bakken kritiek op Kardashians voor peperdure kerstcadeaus

Foto: YouTube

De Amerikaanse realityster Kris Jenner kijkt niet een eurootje voor het kerstcadeautje van haar kleindochter Stormi, die in februari haar tweede verjaardag viert. Hetzelfde tafereel bij Kim Kardashian, die dochter North verwende met een peperduur jasje. Maar niet iedereen is opgezet met de extravagannte cadeaus van de familie.

De kleine Stormi, dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott, heeft het kerstcadeau van oma Kris Jenner al gekregen. Het is er een in de vorm van een luxueus huis op kindermaat. Het optrekje staat in de tuin van de familie wegens te groot om binnen te halen. Het beschikt over een keukentje, living, nep haardvuur en een tweede verdieping. Er is zelfs een deurbel zodat bezoek zich kan aanmelden. Stormi ontdekt haar huis vanaf de vijfde minuut in onderstaand filmpje.

Maar dat was niet het enige cadeau dat de kleine Stormi kreeg. Er volgende nog een diamanten ring en een witte pony. De onderneemster deelde een foto van de cadeaus op sociaalnetwerksite Instagram en de negatieve reacties bleven dan ook niet uit.

LEES OOK. Michael Jackson-jasje van 60.000 euro hangt nu in de kast van… dochter Kim Kardashian

Ook de kerstcadeaus van halfzus Kim Kardashian konden op maar weinig begrip rekenen. De realityster gaf dochter North een jasje van wijlen Michael Jackson ter waarde van - hou je vast - 65.500 dollar. Dat is omgerekend zo’n 59.200 euro. Velen vinden het belachelijk dat een kind van zes jaar een kledingstuk van Michael Jackson bezit. Daarnaast vinden sommigen het ook vreemd dat Kim en Kanye een jasje kochten van een zanger die meermaals van kindermisbruik werd beschuldigd.

Door vwh
Meest recent