Vertederende foto van prins William en zijn kinderen opgedoken

© Isopix

Op kerstavond deelde Kate Middleton een foto van haar gezin, die ze zelf maakte. Daarop geeft prins William een kusje aan hun jongste telg, prins Louis.

vwh

Het Britse koningshuis lijkt dit jaar schattige beelden te willen verspreiden met Kerstmis. Maandag lieten prins Harry en Meghan Markle hun schattie kerstkaart met baby Archie in de hoofdrol op de wereld los. Op kerstavond waren het de Cambridges die uitpakten met een dosis lieflijkheid.

Het gaat om een kiekje van Kate Middleton zelf. Op het beeld staan alle kinderen. De focus ligt echter op papa William, die een kus geeft op de wang van zijn jongste zoon prins Louis. De 19-maanden oude jongen lijkt het even gênant te vinden en kijkt de andere kant op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook prins George (6) en prinses Charlotte (4) poseerden voor de zwart-witfoto. Het beeld is gemaakt op het domein van hun familiehuis Anmer Hall in Norfolk. Dat bevestigde Kensington Palace in een tweet waarin het paleis ineens ook al hun volgers een “vrolijk en ontspannend Kerstfeest” wenst.

Aangeboden door onze partners