En ook de kerstvideo’s worden populair: de Melkerie zingt, Kevin De Bruyne is weer alleen thuis, Genkies gaan vreemd

Videootjes maken, ook de bekende sporters ontsnappen er deze dagen niet aan. Dus kwamen er ook de nodige kerstfilmpjes binnengewaaid. Meest opvallend: het trainingsgroepje rond Yves Lampaert en Tim Declercq, de mannen van de Melkerie, zong zowaar een heuse aria in. Voor Studio Brussel, al zal het meterschap van Linde Merckpoel daar wel voor iets tussen zitten, vermoeden we.

Maar ook Kevin De Bruyne voerde zichzelf nog eens op met zijn Home Alone-parodie. De treffende gelijkenis met hoofdrolspeler Macaulay Culkin wordt nog maar eens in de verf gezet. Dat Home Alone nog altijd één van de meest gedraaide films is in de kerstperiode, verklaart uiteraard ook veel.

Ook bij Team Ineos verkeren ze intussen in kerststemming. Tourwinnaar Egan Bernal krijgt in een sfeerrijk filmpje de kans om de mensheid een Feliz Navidad toe te wensen.

En ook de spelers van KRC Genk ontsnappen niet aan de hype. De landskampioenen laten al hun verschillende nationaliteiten opdraven in een vier minuten lange kerstboodschap waarbij ze in elkaars talen de kerst- en nieuwjaarsboodschap overbrengen. Een Braziliaan die Fins probeert te spreken, best wel grappig.

Door gvdl
  • Meest recent