Prinses Charlene van Monaco legt uit waarom ze zelden lacht

© REUTERS

Op foto’s zal je prinses Charlene van Monaco, die Zuid-Afrikaanse roots heeft, zelden op een glimlach betrappen. In het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot legt de royal uit hoe dat komt.

vwh

De prinses heeft opgebiecht dat ze het soms moeilijk heeft om te lachen nadat ze een pijnlijk jaar heeft beleefd. In 2019 moest ze op amper tien dagen tijd afscheid nemen van twee goede vrienden en moest haar vader een zware operatie ondergaan.

“Mensen vragen zich snel af waarom ik niet lach op foto’s, maar dat is soms niet makkelijk”, klinkt het. “Ze weten niet wat er zich afspeelt op de achtergrond.” Ze omschrijft het voorbije jaar als “onvoorstelbaar pijnlijk” en vertrouwt de interviewer toe dat de gebeurtenissen er bij haar hard zijn ingehakt.

De vrouw van prins Albert gaf nog een beetje meer van zichzelf bloot en zei dat ze vaak haar familie in Zuid-Afrika mist. “Ik heb het privilege om dit leven te leiden, maar ik mis mijn familie en vrienden daar. Ik voel me vaak verdrietig omdat ik er niet altijd voor hen kan zijn.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook