Vrouw van Pieter Timmers schrijft emoties neer: “2020 boezemt me angst in maar als ik het tot augustus trek, kunnen we alles aan”

Foto: Photo News

Het jaar 2019 was niet voor iedereen genieten en voor sommigen boezemt ook 2020 angst in. Vraag dat maar aan Elle De Leeuw. De levensgezel van olympisch medaillewinnaar Pieter Timmers schreef de emoties van zich af op Instagram.

Timmers is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel zwemmer. De 31-jarige Limburger wil nog één keer knallen, op de Olympische Spelen komende zomer in Tokio. Vrouwlief Elle is naast persverantwoordelijke bij VTM ook zijn manager. Plus een drukbezette mama want in juni 2017 kreeg het koppel een dochtertje, Jutta, die met slaapproblemen kampt.

En dus was 2019 een zwaar jaar voor De Leeuw en Timmers. In een emotioneel geladen bericht op haar Instagram-pagina vertelt Elle dat ze ongelooflijk uitkijkt naar het zwempensioen van haar Pieter.

“2019 was geen goed jaar”, schrijft ze. “Afscheid moeten nemen van mijn twee dierbaarste mensen. Gruwelijke nachten van 1 tot 2 uur slaap die na twee jaar eindelijk z’n tol hebben geëist. Zonder negatief te willen zijn, boezemt 2020 me veel angst in. Het eerste deel dan toch. Of ik het ga trekken tot augustus, met twee jobs en op en af rijdend van Antwerpen naar Humbeek (1ste schooldag maandag!) met een overprikkelde peuter vol verlatingsangst en met nog steeds moeilijke nachten, vooral wanneer haar papa weg is. En dat is verdomd veel tot augustus. Als ik het tot dan trek, kunnen we alles aan. En vanaf augustus: een nieuw leven. Een rustiger. Zonder chloorwater. Met een papa en man die thuis is. Samen met Jutta en mij in ons nieuwe huis. Kom toch maar op 2020, let’s do this.

Door Vincent Van Genechten
  • Meest recent