Steven Mahieu speelt nog twee extra shows in Minard

Foto: Jelle Vermeersch

Gent - Het publiek krijgt blijkbaar niet genoeg van Steven Mahieu, de uit West-Vlaanderen afkomstige comedian die al jaren aan de Brugse Poort woont. Mahieu ging nog niet zo lang geleden in première met Full Contact, zijn vierde zaalshow. De twee premièreshows in de Minard waren zo snel uitverkocht dat er al meteen een derde kon ingelast worden. Mahieu speelt nu ruim vijftig voorstellingen van zijn show in heel Vlaanderen. "De mensen blijven maar tickets kopen, dus lassen we in de Minard nog twee voorstellingen in", aldus Mahieu, die het in zijn show vooral heeft over de aftakeling van de mens, monogamie, maar ook over zijn opgroeiende kinderen en parkeersituaties. De extra shows in de Minard zijn voorzien voor zaterdag 18 januari en woensdag 27 mei.

 Steven Mahieu experimenteerde vorig jaar met het concept Zalige Zondagen, waarbij hij twee collega's comedians op zondagmorgen naar café-restaurant Woest in de Drongensesteenweg inviteerde voor een familiale ontbijt-comedyshow. Het concept sloeg in die mate aan dat het bordje VOLZET mocht uitgehangen worden.

Ook in 2020 slaan Mahieu en café Woest de handen in elkaar voor een tweede reeks. Zondag 19 januari zorgen Nigel Williams en Raf Coppens voor matinale comedy in Woest. Later op het seizoen staan ook nog Wim Helsen en Jens Dendoncker op de affiche van Zalige Zondagen.

Steven Mahieu: extra shows Full Contact op zaterdag 18 januari en woensdag 27 mei in Minard. 
Zalige Zondag met Nigel Williams en Raf Coppens in Woest, Drongensesteenweg, op zondag 19 januari.

Ticketinfo via www.stevenmahieu.be en via Facebookpagina Steven Mahieu.

 

 

 

Door Rudy Tollenaere
AANGERADEN