Fans maken zich zorgen na strandfoto’s van fel vermagerde Adele

Foto: Twitter

Adele werd door de paparazzi gespot op een strand in de Caraïben. Samen met haar vrienden Harry Styles en talkshowhost James Corden. De foto’s doken even later op op Twitter maar de fans maken zich vooral zorgen dat de zangeres te fel vermagerd is.

Fans maken zich zorgen na strandfoto’s van fel vermagerde Adele
Foto: Twitter

Het is al wel even duidelijk dat Adele aan een vermageringskuur bezig is. Al meer dan 20 kilo viel de zangeres af. Dat was al te zien toen ze op Halloween in een aanspannende rode luipaardprint verscheen. Nu lijkt het erop dat de zangeres nog meer is afgevallen. De 31-jarige werd gespot op het strand en ze nam enkele foto’s met fans.

 

 

Volgens The Sun heeft dat allemaal te maken met Joe Wicks, een zogenoemde bodycoach. De 31-jarige zangeres zou de afgelopen periode enorm veel in de gym hebben gestaan en ’in het geheim’ zijn intense work-outfilmpjes hebben gevolgd. Twitter maakt zich zorgen en zegt dat Adele nu wel mag ophouden met vermageren.

 

 

Anderen zeggen dan weer dat het ook nooit goed is, eerst was Adele te dik, nu is ze te mager. Iemand roept op om haar gewoon met rust te laten.

AANGERADEN