Poseren wilden ze niet, maar Beyoncé en Jay-Z waren toch opvallendste gasten op Golden Globes

© ISOPIX

De rode loper van de Golden Globes lieten Beyoncé en Jay-Z aan zich voorbijgaan, maar eenmaal in de zaal viel het sterrenkoppel toch behoorlijk op. Reden? Ze hadden een bodyguard en hun eigen champagne meegebracht.

flb

Ook als ze niet willen opvallen, laten Beyoncé en Jay-Z van zich spreken. Zo was het Los Angeles Times-journaliste Amy Kaufman opgevallen dat ze naar de uitreiking van een award aan Ellen DeGeneres aan het kijken waren in het bijzijn van hun bodyguard die twee gouden flessen champagne droeg. De twee waren aan het wachten tot de speech gedaan was om daarna terug naar hun plaatsen te gaan.

Kaufman deelde er een foto van op Twitter, die al snel werd opgepikt. Uit het beeld blijkt dat het gaat om gouden flessen Armand de Brignac, beter bekend als Ace of Spades door het etiket met schoppenaas. Dat Beyoncé en Jay-Z voor dat drankje kozen, is bovendien geen toeval. De rapper kocht het champagnemerk namelijk in 2014.

De Golden Globes worden officieel gesponsord door Moët & Chandon en dus was het een opvallende daad van rebellie van Beyoncé, die genomineerd was voor haar bijdrage aan ‘The lion king’, en Jay-Z om zelf hun eigen champagnemerk mee te brengen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook