Poseren wilden ze niet, maar Beyoncé en Jay-Z waren toch opvallende gasten op Golden Globes

Foto: ISOPIX

De rode loper van de Golden Globes lieten Beyoncé en Jay-Z aan zich voorbijgaan, maar eenmaal in de zaal viel het sterrenkoppel toch behoorlijk op. Reden? Ze hadden een bodyguard en hun eigen champagne meegebracht.

Ook als ze niet willen opvallen, laten Beyoncé en Jay-Z van zich spreken. Zo was het Los Angeles Times-journaliste Amy Kaufman die had opgemerkt dat ze naar de uitreiking van een Golden Globe aan Ellen DeGeneres aan het kijken waren in het bijzijn van hun bodyguard die twee gouden flessen champagne droeg. De twee waren aan het wachten tot de speech gedaan was om daarna terug naar hun plaatsen te gaan.

Kaufman deelde er een foto van op Twitter en die werd al snel werd opgepikt. Uit het beeld blijkt dat het gaat om gouden flessen Armand de Brignac, beter bekend als Ace of Spades door het etiket met schoppenaas. Dat Beyoncé en Jay-Z voor dat drankje kozen, is bovendien geen toeval. De rapper kocht het champagnemerk namelijk in 2014.

De Golden Globes worden officieel gesponsord door Moët & Chandon en dus was het een opvallende daad van rebellie van Beyoncé, die genomineerd was voor haar bijdrage aan ‘The lion king’, en Jay-Z om zelf hun eigen champagnemerk mee te brengen. En dat was die avond niet hun enige zondiging tegen de voorgeschreven regels. In plaats van te poseren voor de verzamelde pers deelden ze gewoon zelf een foto van hun outfits via Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Door flb
AANGERADEN