Samson trekt in bij nieuw baasje Marie (en daar doet de bel het wél): “Zijn mandje staat al in mijn slaapkamer”

Een nieuw baasje, een nieuw leven voor Samson. Twee weken nadat ze de fakkel overnam van haar vader Gert heeft Marie Verhulst (24) de eerste details over haar toekomst met Samson onthuld op Radio 2. Zo weten we nu dat Samson al bij Marie is ingetrokken, én dat de bel daar gewoon werkt.

Het kersverse duo Samson & Marie schoof maandagochtend aan tafel bij De madammen op Radio 2, waar ze vertelden over hun nieuwe leven samen. Hond en baasje laten er alvast geen gras over groeien: amper twee weken na Maries debuut in de afscheidsshow van Gertje is Samson al bij haar komen wonen. “Zijn mandje staat al in mijn slaapkamer. Het is er nu supergezellig.” Samson neemt dus afscheid van zijn vertrouwde stek in de Dorpstraat 101. De grootste aanpassing? De deurbel. Want die doet het bij Marie wél. “Nu Gertje meer vrije tijd heeft, kan hij misschien eens aan zijn bel sleutelen”, klinkt het.

BEKIJK OOK. Na 3 shows zat het er zaterdag nog niet op voor Marie: zo ziet haar drukke agenda eruit

“Enorme brave hond”

Dat het klikt tussen Samson en zijn nieuwe baasje, is duidelijk. Hij noemt Marie “heel lief”, zij vindt Samson “een enorm brave hond”. De twee hebben ook al heel wat plannen. “Er staan nog veel afscheidsshows van Samson & Gert op de agenda, ook in de krokus- en paasvakantie”, vertelt Marie. “En in de zomer staan we voor het eerst samen in Plopsaland, én lanceren we een nieuwe single. Tussendoor doen we natuurlijk nog dingen. Zo gaan we vaak samen wandelen.” Of ook de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen welkom zijn in het huis van Marie, is nog niet bekend.

LEES OOK. Marie Verhulst (24), in de wieg gelegd als opvolger van ‘Gertje’: “Als kind dacht ze dat haar vader en Samson in een tankstation woonden” (+)

 

bekijk ook

 

Einde van een tijdperk: Gert Verhulst stapt uit ‘Samson & Gert’

Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson

Door dvg
Meest recent