Jeroen Meus begint aan nieuw seizoen ‘Twee tot de zesde macht’ en strikt verrassende nieuwkomers

Foto: put

Jeroen Meus (41) trapt binnenkort een nieuw seizoen van Twee tot de zesde macht af. De kok/quizmaster nodigt enkele frisse gezichten uit om zijn BV-ploeg te versterken. De opvallendste naam is die van Frank Lammers (47), de Nederlandse acteur die schitterde in Undercover.

De zevende reeks van Twee tot zesde macht – de tweede met Jeroen Meus als presentator – keert later dit voorjaar terug op zondagavond bij Eén. Ook deze keer nemen twee onbekende duo’s het op tegen een tandem van BV’s. In die grote poel nemen trouwe soldaten als Tom Waes en Jeroom hun vaste stek weer in, en ook Frances Lefebure en Philippe Geubels keren terug.

Fake news

Er schuiven ook een paar verrassende nieuwkomers aan. Zo haalt Meus er de Nederlandse acteur Frank Lammers bij. Vlaanderen leerde hem kennen als drugsbaron Ferry Bouman in Undercover, de fictiereeks met Tom Waes in de hoofdrol. Het wordt Lammers’ eerste passage in een Vlaamse spelshow.

Nog een nieuwe naam is die van Kim Van Oncen (36). Zij is sinds deze week opnieuw te zien als Saartje in Dertigers. Meus bevestigde eerder al de komst van VRT-journalist Ivan De Vadder (55) en actrice Charlotte Timmers (32), bekend van Wat als? en Studio Tarara.

Zoals steeds krijgt elke aflevering van Twee tot de zesde macht een eigen thema. Deze keer staan onder meer fake news, criminaliteit, zestigplussers en een rondje België-Nederland op het menu. Wellicht verdedigt Frank Lammers bij dat laatste thema de Hollandse trots.

Door dvg
AANGERADEN