Man ontdekt échte reden waarom zijn date wil blijven afspreken - en neemt dan keihard wraak

Foto: ss

Hij dacht echt dat er een klik was met het meisje dat hij tijdens een cursus leren kennen had. Maar helaas: een gemeenschappelijke vriend maakte de man, die anoniem wenst te blijven, duidelijk dat de vrouw in kwestie om een heel andere reden met hem bleef afspreken. Hij nam gepast wraak.

De twee leerden elkaar kennen tijdens een cursus voor reddend zwemmers, en volgens de man zat er muziek in. Hij vroeg haar nummer, ze werden vrienden op Facebook en stuurden elkaar wekenlang berichtjes. Hij stelde voor om op date te gaan, zij zei ja. Na die eerste date in de bioscoop kwamen er nog veel.

Toch kwam het nooit tot meer dan vriendschap. Er werd niet gekust, er was geen seks. De man, die zijn verhaal deelde via Reddit, werd stilaan wanhopig en werd door een gemeenschappelijke vriend uit dezelfde cursus keihard van zijn wolk gehaald.

“Ze doet dit ook vaak met andere mannen”, stuurde die hem in een berichtje. Daarop stuurde die andere man berichtjes door die hij zélf gestuurd had met het meisje. Hij vroeg haar of het iets werd tussen haar en zijn vriend, waarop ze “niet echt” antwoordde. “Maar hij blijft telkens de rekening betalen, dus hij mag me nog veel meer mee uit eten nemen. Een meisje moet toch eten?”

De man besloot wraak te nemen en nam haar mee naar een duur restaurant, waar hij het duurste op het menu nam en haar aanmoedigde dat ook te doen. “Daarna zei ik dat ik naar het toilet ging, maar ik vertrok. Ik was ook haar vervoer, dus ze zat daar vast. 45 minuten later kreeg ik woedende berichtjes van haar, waarin ze zei dat ze haar moeder had moeten bellen om de rekening te betalen omdat ze geen geld bij zich had. Ik weet dat het stom is, maar ik dacht dat het echt klikte. Het voelde goed om haar achter te laten.”

Man ontdekt échte reden waarom zijn date wil blijven afspreken - en neemt dan keihard wraak
Foto: reddit

bekijk ook

Man gaat op Tinderdate en ontdekt dat match nog tientallen andere mannen heeft uitgenodigd

Supporter haalt gemene grap uit wanneer hij en zijn date op ‘Kiss cam’ verschijnen

Gek of geniaal? Vrouw neemt wraak op bedriegende ex