Bram Willems weer in de ether op StuBru

Foto: carlo coppejans

Zijn stem is al een tijdje niet meer te horen op de radio, maar straks zit Bram Willems (38) weer achter de microfoon bij Studio Brussel. De gewezen sidekick van Linde Merckpoel en Eva De Roo presenteert de komende tien weken De twintig op zondag.

Willems laat telkens een bekende twintiger aan het woord over de platen die zijn of haar leven veranderd hebben. Zo komen onder meer De slimste mens-finalist Thomas Huyghe, cartooniste Chrostin, regisseur Lukas Dhont, De twaalf-actrice Charlotte De Bruyne en Flowjob-presentatrice Flo Windey langs met hun twintig favoriete platen. Daarvoor moeten ze wel vroeg uit bed op zondag: De twintig staat gepland tussen 10 en 12 uur.

Ook voor Stijn Van de Voorde (42) staat een nieuw project in de steigers. Naast een nieuwe reeks van Rock ‘n’ roll high school met Thibault Christiaensen in februari, pakt hij binnenkort ook uit met De popcast van de week. In die wekelijkse podcast overloopt Van de Voorde het muzikale nieuws met een bekende gast. De presentator zoekt hen iedere vrijdag op met een mobiele studio. De eerste gast is Otto-Jan Ham, later komen ook Thibault Christiaensen, Brihang en Balthazar aan bod.

Door dvg
Meest recent