Ella Leyers nieuwe sidekick in ‘De ideale wereld’

© vrt

Versterking uit onverwachte hoek voor De ideale wereld: Ella Leyers (31) sluit vanaf vanavond aan bij de ploeg van Jan Jaap Van der Wal (40). Ze wordt de derde vrouwelijke sidekick, naast Siska Schoeters en Sarah Vandeursen. Ook Lukas Lelie, Bart Van Peer en Stijn Van de Voorde zijn er komende weken opnieuw bij, net als de huisband onder leiding van Flip Kowlier.

dvg

Leyers, de acterende dochter van Jan Leyers, is geen vreemde in de studio van het satirische Canvas-programma. Haar ex-vriend en Studio Brussel-dj Faisal Chatar was in 2017 en 2018 sidekick van gewezen presentator Otto-Jan Ham. Vorige maand, tijdens de vijfhonderdste aflevering, kwam Leyers al eens proefdraaien bij De ideale wereld: toen zorgde ze voor de komische noot door ‘betrapt’ te worden tijdens een vrijpartij met zanger Ian Thomas en de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte naar het ziekenhuis te begeleiden na een uit de hand gelopen limbo-wedstrijd.

Vanavond, in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, mag Ella Leyers meteen debuteren. Samen met Van der Wal ontvangt ze Jeroen Meus (41) als centrale gast. De ideale wereld is er opnieuw elke dinsdag- en donderdagavond op Canvas.

De ideale wereld

Canvas, 22.15 uur

Aangeboden door onze partners

Lees ook