Moordonderzoek rond verdwenen ouders met zes kinderen

Het gerecht vreest dat het vermiste koppel Shujaat (40) en Kauhsar (38) dood is en is officieel een moordonderzoek gestart. Hun zes kinderen worden voorlopig in Charleroi door vrienden opgevangen.

Op een boogscheut van de Samber. Daar stopt het laatste spoor van Shujaat Yawary (40) en zijn vrouw Kauhsar Hussain (38), een Belgisch koppel van Afghaanse origine uit Charleroi. De twee zijn al twee weken spoorloos verdwenen.

Speurders vonden intussen hun witte VW Transporter terug op een verlaten site naast de rivier. De federale politie verspreidde maandag een opsporingsfoto over het koppel met zes kinderen. De kans dat het koppel nog leeft, wordt volgens onze informatie echter als uiterst klein beschouwd. Er zou sprake van zijn kwaad opzet. Gevreesd wordt dat de vader van zes op 26 december 2019 eerst zijn vrouw om het leven heeft gebracht en nadien zelf uit het leven is gestapt. De man zou al een tijdje een verwarde indruk hebben gemaakt. Een onderzoeksrechter in Charleroi voert intussen officieel een moordonderzoek. Hun zes kinderen worden intussen opgevangen door familie en vrienden.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Door phu
AANGERADEN