Tanja Dexters krijgt klappen na feestje in villa vriend

Foto: Photo News

Tanja Dexters (42) is opnieuw bij de politie moeten komen. Ze raakte gewond bij een gevecht in het huis van haar vriend Michaël Peeters.

De vechtpartij vond zondagochtend plaats. Rond zeven uur kreeg de lokale politie telefoon, zo meldt ‘Het Laatste Nieuws’. De voormalige Miss België vertelde gewond te zijn geraakt in het huis van Michaël Peeters (40). Ze belde ook haar zus Cindy, die meteen ter plaatse kwam. Toen de agenten ter plaatse kwamen, waren er nog veel mensen aanwezig en waren de gemoederen verhit. Verschillende gasten verklaarden dat ze klappen gekregen hadden. Onder hen ook Dexters zelf. Het parket wil niets kwijt over de zaak, maar bevestigt wel dat “interfamiliaal geweld” aan de basis van de feiten ligt. De politie zal later wellicht nog een aantal betrokkenen verhoren.

Opnieuw bij de politie

Tanja kwam van een feestje in de vipruimte bij de verkiezing van Miss België, in het Proximus Theater in De Panne. Later die nacht liep het fout. Wat de ruzie in gang heeft gezet, is nog onduidelijk. Tanja zou volgens bronnen tot acht dagen werkonbekwaam zijn.

Daarmee komt la Dexters opnieuw in aanraking met de politie. In december liet ze zich in een instelling opnemen, na haar zwaar auto-ongeval. “Om tot bezinning komen”, klonk het. Dexters reed toen met de Jaguar van haar vriend tegen een oplegger. Sindsdien woont ze ook alleen op een appartement. Haar advocaat komt dinsdag met een nieuwe verklaring.

LEES OOK. Advocaat gelooft in behandeling Tanja Dexters: “Maar ik kan niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt”

Door (cdh)