WOEST serveert zondags ontbijt en brunch met portie comedy

Foto: WOEST

Gent - Restaurant Woest aan de Drongensesteenweg organiseert ook dit jaar opnieuw zijn Zalige Zondagen: twee comedyshows op zondagmorgen, indien gewenst gekoppeld aan een ontbijt en/of brunch. Zondag bijten Nigel Williams en Raf Coppens de kop er af. Gentenaar.be mag 5 duotickets weggeven.

Restaurant Woest sloeg vorig jaar met buurtbewoner-comedian Steven Mahieu de handen in elkaar om met Zalige Zondagen de mensen op zondagmorgen bijeen te brengen. 'Lukt het niet meer met kerkbezoek, misschien lukt het wel met comedy", was het uitgangspunt. Steven Mahieu recruteerde een aantal van zijn vakgenoten, zowel bekende als minder bekende, om op zondagmorgen te komen optreden in één van de vergaderzalen van restaurant WOEST. Buurtbewoners en anderen die dat wilden, konden ook kiezen voor een ontbijt- en/of brunch achteraf. Het concept sloeg meteen aan en kreeg al snel een familiaal en informeel karakter. 

"Dus gaan we er ook dit jaar mee door" zo klinkt het in koor bij Steven Mahieu en uitbaters Jelle Van Coillie en Melissa Notteboom.  "Nigel Williams en Raf Coppens openen, later op het seizoen komen nog Dries Heyneman en Gili (15 maart), Wim Helsen en Els Dejonghe (26 april) en Hans Cools en Jens Dendoncker (17 mei).".

Voor de eerste editie van 2020, nu zondag 19 januari reserveren WOEST en Steven Mahieu tien (gratis) plaatsen voor lezers van De Gentenaar. WOEST beloont de eerste vijf inzenders met een duoticket ter waarde van 15 euro per persoon, in totaal dus 30 euro. Dat ticket geeft recht op de twee comedyshows. Wie ook wil genieten van ontbijt of lunch,  moet dat wel zelf betalen aan 14 euro per persoon.

 Zalige Zondagen. Zondag 19 januari met Nigel Williams en Raf Coppens. Restaurant Woest, Drongensesteenweg 41. Vanag 9 u (ontbijt)  Aanmelden voor comedyshow vanaf 10 u, comedy en kinderanimatie om 10u30. Lunch om 12 u. Alle info op de FBpagina van Zalige Zondagen.

Mailen voor gratis duoticket via woestgent@gmail.com

 

Door Rudy Tollenaere