Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee

Abonnee worden? Kies je leesformule

Acteurs Danny en Maksim uit #LikeMe over hun ouders, geluk en eerste liefjes: “Ik had me goed voorbereid op mijn allereerste kus”

Acteurs Danny en Maksim uit #LikeMe over hun ouders, geluk en eerste liefjes: “Ik had me goed voorbereid op mijn allereerste kus”

Maksim (rechts): “Tuurlijk brengen sociale media onzekerheid mee.” Danny (links): “Als sociale media niet zouden bestaan, dan zou een heleboel mensen minder ongelukkig zijn.” Foto: put

Anno 2020. De wetenschap stond nooit verder. De opties om te studeren waren nooit zo ruim. Communiceren met iemand aan de andere kant van de wereld was nooit makkelijker. Het is een ongelofelijke wereld om in op te groeien. Dat beseffen Maksim Stojanac (22) en Danny Dorland (22), beiden acteurs in de Ketnetreeks #LikeMe. Maar ook dat gaat met ups-and-downs. “Als je je niet eens ongelukkig voelt, hoe weet jij dan wat geluk is?”

Danny Dorland
Als sociale media niet zouden bestaan, dan zou een heleboel mensen minder ongelukkig zijn
Maksim Stojanac
Het is makkelijker om iemands foto te liken op Instagram, dan om iemand op straat te zeggen: Jij bent mooi

Geen locatie zo geschikt voor een flinke portie drama als een middelbare school. Waar diva’s pronken met hun stijl, waar de stille jongeren soms liever opgaan in het behang, waar de knapste jongen toevallig ...