Ondanks groot succes: geen derde seizoen voor ‘Big little lies’

De hoofdcast van Big little lies, momenteel te drukbezet voor een derde seizoen. Van links naar rechts: Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Reese Whitherspoon.

De hoofdcast van Big little lies, momenteel te drukbezet voor een derde seizoen. Van links naar rechts: Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Reese Whitherspoon. © ISOPIX

Fans van Big little lies moeten voorlopig niet rekenen op een derde seizoen. Volgens actrice Nicole Kidman (52) heeft de cast het momenteel veel te druk om nog nieuwe afleveringen in te blikken.

tove

“De agenda van actrice Laura Dern zit propvol”, zegt Kidman. “Ze werd net genomineerd voor een Oscar en dan stromen de aanbiedingen voor filmrollen binnen.” Zoë Kravitz zit dan weer in opname voor de nieuwe Batmanfilm, waarin ze Catwoman speelt.

Dat de reeks definitief is stopgezet, wil Kidman echter niet gezegd hebben. Maar eerst gaat ze meespelen in de miniserie The Undoing. Het scenario is van de hand van David E. Kelley, die ook verantwoordelijk was voor het script voor Big Little Lies.

Aangeboden door onze partners

Lees ook