VIDEO. Muzikale briljante onzin bij DeinzeLacht

Foto: www.stenzelkivits.nl

Deinze / Nevele - vtbKultuur Deinze organiseert tijdens dit winterseizoen, in samenwerking met de stad Deinze, de veertiende editie van het humorfestival DeinzeLacht, vanaf dit jaar is dat in het gloednieuwe CC Leietheater. Vijf avonden humor van de bovenste plank voor een zeer democratische prijs. Op zaterdag 25 januari is men al aan de derde avond toe. Dan komen Stenzel & Kivits uit Nederland grasduinen in hun twintigjarige carrière. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Stenzel & Kivits: The Best of 20 Jaar

Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen de wereldbekende tenor Stenzel & meesterpianist Kivits. Beide heren leveren al twintig jaar het bewijs dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar harmoniëren. Het zijn briljante muzikanten die tegelijk ook erg komisch zijn.

Na 20 jaar bundelen Stenzel & Kivits voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun piano, waarbij ze niets aan het toeval overlaten om het publiek op het verkeerde been te zetten.

Ook de internationale pers is lovend: ‘Je komt ogen te kort - Muzikale briljante onzin - Ze halen alles uit de kast - Een tocht van honderden humoristische vondsten – Geweldig. Ze kunnen het publiek meesterlijk bespelen.’

Laatste twee voorstellingen uitverkocht

De laatste twee voorstellingen van DeinzeLacht, op 8 februari met Joost Van Hyfte en op 14 maart met Bob De Moor en Herbert Flack zijn nu al uitverkocht.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 25 januari 2020 om 20 u.

Waar: Leietheater, Brielstraat 8, Deinze

Toegang: een ticket kost €20. Er zijn nog enkele tickets.

Info en reservaties: www.deinzelacht.be of www.leietheater.be of in TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94.

Door Eddy Lefevre
AANGERADEN
Meest recent