Moeder begrijpt niet waarom bloemen in dat deel van tuin niet willen groeien, tot de politie aan de deur staat

Bron © The Mirror

Foto: rr

Sue Bramley schrok zich een ongeluk toen er twee agenten aan de deur stonden die haar tuin wilden omspitten. De agenten hadden een tip gekregen dat er mogelijk twee lijken begraven zouden liggen in haar tuin.

Het was al een tijdje een mysterie voor Sue. De bloemen die ze plantte in haar tuin leken nooit te groeien. Toen er plots politie voor de deur stond met lijkhonden, werd het mysterie snel uitgeklaard. “Ik zag hoe de honden heel geïnteresseerd reageerden rond dat ene plekje. Het duurde niet lang voor de politie de twee lichamen vond. Ik kromp ineen toen ik me realiseerde dat die twee oude mensen daar al die tijd gelegen hadden”, vertelt Sue aan de Britse krant, The Mirror.

Het onderzoek wees uit dat het ging om de vorige eigenaars van het huis: de familie Wycherley. Ze werden in 1998 doodgeschoten door hun dochter Susan en haar echtgenoot. Susan beweert dat ze haar moeder doodschoot nadat die haar vader had doodgeschoten.

Susan en haar echtgenoot verkochten het ouderlijke huis en vertelden dat vader en moeder Wycherley op reis waren. Ondertussen bleven ze wel jarenlang het pensioen van de twee innen. Een fortuin dat ze verspeelden aan TV- memorabilia. Voor de rechtbank kregen ze uiteindelijk een levenslange celstraf voor de moord.