Belgische superfans zien al voor de derde keer op rij concert van Madonna in het water vallen: “Al 50 keer gaan kijken maar nu durven we niet meer”

Zondagmiddag liepen de mannen nog optimistisch rond in Lissabon Foto: rr

Al meer dan 50 keer ging BV-kapper Jochen Vanhoudt samen met zijn partner kijken naar een concert van popster Madonna maar nu is het ongenoegen groot. Voor de derde keer op rij kan het koppel zijn tickets weggooien want Madonna cancelt show na show. “We hebben nog kaartjes voor Parijs maar we durven niet meer gaan”, klinkt het.

Jochen en zijn echtgenoot zijn superfans, ze zagen de diva al meer dan 50 keer en ze gaan steevast naar de openingsshow van elke tour. Zo ook deze keer. “We hadden tickets geboekt voor New York, vliegtuig, hotel en het concert. Twee weken op voorhand werd de show afgelast. Heel onze trip viel dus in het water. We zijn niet afgereisd”, vertelt het koppel vanuit Lissabon, waar het concert zondagavond zou doorgaan maar ook dat werd gecanceld.

Belgische superfans zien al voor de derde keer op rij concert van Madonna in het water vallen: “Al 50 keer gaan kijken maar nu durven we niet meer”
Honderden stonden al in de rij toen het concert last minute afgelast werd Foto: rr

“Het concert in Londen waar we tickets voor hadden en ook het vliegtuig en het hotel voor geboekt hadden, werd opnieuw gecanceld. Ook hier in Lissabon, we hebben een hele dag stress gehad maar we hoorden niets. We dachten dat het nog zou doorgaan, ondanks de pijn in de knie waar Madonna blijkbaar tijdens andere concerten op wees. We stonden al in de wachtrij aan de zaal, samen met honderden andere fans, toen de mededeling werd opgehangen dat de show gecanceld werd.”

Het koppel dat nog tickets heeft voor enkele Parijse concerten durft niets meer te boeken. “We hebben gewoon schrik om nog een thalys of hotel te boeken. Het ongenoegen onder de fans is echt aan het groeien. Sowieso is Madonna altijd te laat en start ze haar concerten rond 23 uur of middernacht. Tegenwoordig mag je dan je gsm niet meer bij de hand hebben want ze wil niet gefilmd worden. Dan sta je daar wel lang te wachten.”

“We hopen nu gewoon dat Madonna de hele tour annuleert, dat ze zich laat behandelen en dat ze daarna de tour herbegint.”