Single vrouwen getuigen over hun ergste eerste dates: “Hij vroeg mijn bloedgroep, ik dacht dat hij me ging vermoorden”

Bron © whisper

Foto: rr

Altijd spannend, voor de eerste keer op date gaan met iemand waar je meer dan gemiddelde interesse in hebt. Maar niet zelden valt die ‘eerste date’ zwaar tegen. Dat blijkt ook uit verhalen die anoniem op sociale media gedeeld worden door vrouwen.

Een van de moeilijkste zaken tijdens een eerste date is het gesprek gaande houden. Dat niet iedereen daar even goed in is, blijkt uit de getuigenis van een vrouw. “Hou je van sneeuw, vroeg hij me. Ik hou ervan want ik haat het om het dode gras eronder te zien, zei hij. Hij had echt geen idee hoe hij een gesprek moest hebben. Slechtste eerste date ooit.”

“Ik ging op een eerste date met een jongen en hij vroeg me toen wat mijn bloedgroep was. Ik had het gevoel dat hij me ging vermoorden”, getuigt een andere vrouw. Of nog: “Tijdens onze eerste date vroeg een gast me om mijn nagels rood te verven zodat hij aan mijn tenen kon zuigen. Daarom haat ik dates.”

Een meisje schrijft ook dat ze op date ging met een knappe jongen, die tijdens die date al vroeg om “exclusief” te zijn en dus al een relatie wilde. “Hij zei me de volgende dag zelfs dat hij van me hield.” U raadt het al: een tweede date kwam er nooit. Nog zo’n moeilijke date? “Ik weet dat we elkaar pas leren kennen hebben, zei hij, en ik heb een kind van 3 jaar, geen werk en geen toekomstplannen, maar zou je toch met me willen trouwen. Dat zei hij écht.”

Mannen, u bent gewaarschuwd: deze nooit gebruiken. “Ga je een burger nemen? Je zou beter een salade eten.” Of in dezelfde categorie: “Ik ben een wat gezetter persoon. Op de eerste date keek hij naar mijn heupen en zei hij dat die perfect waren om een kind te baren. Hoeveel kinderen wil je, vroeg hij. Met jou geen.” Een andere man vroeg zijn date wanneer ze wat gewicht plant te verliezen. Slecht idee...

Een andere vrouw kreeg op haar eerste date de vraag hoeveel kinderen ze wil, met hoeveel mensen ze al seks gehad heeft, hoe ze graag seks heeft en nog veel meer. “Ik ga voor altijd alleen blijven”, schrijft ze bij haar getuigenis. Een andere man vroeg zelfs om geld. “Ik ga verhuizen.”

OPROEP. Hoe verliep jouw ‘ergste date’? Vertel ons je verhaal via oproep@nieuwsblad.be. Inzendingen worden anoniem behandeld.

Meest recent