Blinker-acteur neemt een jaar lang ouderschapsverlof: “Zo veel mogelijk bij mijn dochter zijn”

Bron © Dag Allemaal

Foto: Spitsbroers

Acteur Joren Seldeslachts, bekend van zijn rollen in de jeugdreeks ‘Blinker’ en recenter ook ‘Spitsbroers’, neemt een jaar ouderschapsverlof om ten volle te kunnen genieten van zijn eerste kind. Dat schrijft Dag Allemaal.

“Enorm overweldigend”, zo noemt Seldeslachts (33) het gevoel na de geboorte van zijn dochtertje Ava twee weken geleden. “Een zwangerschap is altijd spannend, maar ik vond het een heel mooie periode. Nu ben ik vooral blij dat ik mijn dochter kan leren kennen.” Daar zal hij voldoende tijd voor nemen, want Seldeslachts zal dit jaar niet werken. “Ik ga heel 2020 vrij nemen, zodat ik zo veel mogelijk bij mijn dochter kan zijn.”

Dat is niet vanzelfsprekend voor een jonge acteur die nog aan de weg timmert, maar Seldeslachts heeft er naar eigen zeggen persoonlijk nood aan. “Ik voel me goed in mijn vel, hoor, maar dit is het ideale moment om eens goed na te denken over wat ik nog allemaal wil doen. Ik moet nog even naar Nederland om er de serie ‘De Zwanenburgs’ af te werken, maar verder heb ik voor dit jaar niets nieuws aangenomen. Natuurlijk, je weet nooit dat ze me met een hele mooie rol kunnen verleiden. Maar het plan is om zo hard mogelijk te genieten van het eerste levensjaar van mijn dochter.”

Door jvh
TOP 10 MEEST GELEZEN