Danny Fabry ontfermt zich over carrière van Marina Wally: “Het moet gedaan zijn met haar te misbruiken!”

Bron © Dag Allemaal

Marina Wally (links) met vader Eddy, wordt vanaf nu gemanaged door Danny Fabri (rechts). Foto: Belga, ANP

Danny Fabry heeft er genoeg van, “het moet echt gedaan zijn met Marina Wally te misbruiken!” Wie de dochter van Eddy Wally nog wil boeken, zal vanaf nu bij Fabry moeten passeren. Het gevolg van een belofte die de charmezanger vier jaar geleden deed aan Eddy Wally, de vader van de 62-jarige Marina. Dat schrijft Dag Allemaal.

”Toen hij al in zijn rolstoel zat, riep Eddy me bij zich’, aldus Fabry (71). “Hij zei me letterlijk: ‘Ons Marinaatje wil ook zingen, maar ze kent de weg niet. En ze zal nooit in staat zijn haar zaken zelf te regelen.’ Eddy duldde geen tegenspraak.” Dus beloofde Fabry dat hij zou helpen. “Waarop hij me een knuffel gaf. Dat was zo’n emotioneel moment, dat ik bijna begon te huilen.”

Toch neemt Fabry pas nu, vier jaar na de dood van ‘The Voice of Europe’ de teugels van de carrière van diens dochter in handen. “Want eerst moesten de banden met haar vorige manager volledig doorgeknipt worden.” Want niet iedereen had de afgelopen jaren blijkbaar het beste voor met Marina Wally. “Toen ik haar papieren bekeek... Man, man, een ramp! Sommigen hebben nogal gesjacherd met haar, ’t is schandalig. Ach, Marina is veel te goedgelovig.”

Daar moet nu verandering in komen. “Wie Marina bij mij boekt, betaalt 300 euro voor een optreden. Dat is een eerlijke en correcte prijs. De aanvragen lopen vlotjes binnen, zelfs uit Nederland. Marina mag van mij blijven zoals ze is: ze zingt niet perfect, maar dat is niet erg. Haar veranderen zou een dom idee zijn. Maar ’t wordt wel tijd dat ze iets gaat verdienen aan haar optredens. Het moet echt gedaan zijn met haar te misbruiken!

Door jvh