Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn benaderd door Marvel

Foto: Photo News

De Belgische filmmakers Adil El Arbi en Billal Fallah verklapten aan Studio Brussel dat Marvel interesse zou hebben om met hen samen te werken: “Marvel wil met ons afspreken, nog niet echt voor iets concreets, een film of serie.”

Met hun eerste Hollywoodfilm ‘Bad boys for life’, met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol, krijgt het regisseursduo heel wat lovende reacties. De film bracht tijdens het openingsweekend ook al 73 miljoen dollar op.

LEES OOK. “Next level shit”: Adil en Bilall schieten Amerikaanse box office aan flarden met ‘Bad boys for life’

De twee Belgen lijken gelanceerd in Hollywood. “We hebben heel veel stress gehad tijdens de opnames, maar nu is er de opluchting. Het was niet allemaal voor niets”, vertellen ze aan Studio Brussel presentatrice Michèle Cuvelier.

Projecten met ‘Marvel’ en ‘Beverly Hills cop’

Na het succes van ‘Bad boys for ‘life’ blijkt ook Marvel interesse te hebben: “Marvel wil met ons afspreken, nog niet echt voor iets concreets, een film of serie.”

Marvel kende de voorbije jaren een immens succes met de ‘Avengers’-reeks. Ook ligt er intussen al een nieuw project vast: de vierde ‘Beverly Hills cop’. Al moeten de Belgen eerst nog met een voorstel naar Netflix gaan. De streamingdienst kocht namelijk de rechten van de films waarin Eddy Murphy telkens de rol van Agent Foley vertolkte.

LEES OOK. Onze recensent geeft vier sterren aan de “oogstrelende” nieuwe ‘Bad boys for life’ van Adil en Bilall: “Actie bij de popcorn” (+)

Door LTO