Sporten zoals Michelle Obama doe je zo

© ISOPIX

Michelle Obama (56) trekt graag naar de fitness met haar favoriete muziek. De voormalige Amerikaanse presidentsvrouw heeft nu haar afspeellijst met de wereld gedeeld via Instagram, zodat ook jij het tempo erin kunt houden tijdens je trainingen.

vwh

“Het is rond deze tijd van het jaar dat het iets moeilijker wordt om goede voornemens vol te houden. Om jullie te inspireren, deel ik graag mijn playlist. Deze nummers geven mij altijd een extra boost om door te zetten tijdens mijn zwaarste work-outs”, schreef Obama erbij. Ze vroeg ook welke liedjes in de afspeellijsten van haar volgers staan.

In die van haar vinden we vooral veel R&B-nummers terug met een opzwepend ritme. Ook muziek van haar goede vriendin Beyoncé komt aan bod, meer bepaald de hits ‘Before I Let Go’ en ‘Apeshit’ staan in de lijst. Ook Destiny’s Child, de voormalige groep van Queen B, krijgt een plekje met ‘Lose My Breath’. Erg toepasselijk als je zwoegt. Op de loopband, bijvoorbeeld.

Verder luistert Obama graag naar Kanye West, Ed Sheeran en Childish Gambino. Ze dacht ook aan passende muziek tijdens haar cool downs. Dan laat ze onder meer ‘Lay Me Down’ van Sam Smith en ‘Show Me Love’ van Alicia Keys afspelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK