Johan Bruyneel reageert cynisch op uitlatingen Pevenage: “Rudy, het is allemaal de schuld van Lance en mij”

© IMAGEGLOBE

Het nieuwe boek van ex-sportdirecteur Rudy Pevenage en de bijhorende interviews hebben ook Johan Bruyneel bereikt. De voormalige ploegleider van Lance Armstrong reageerde via sociale media met het nodige cynisme. “Rudy, het is allemaal de schuld van Lance en mij. Wij hebben het jullie laten doen...”

gvdl

LEES OOK. Rudy Pevenage blikt zonder schroom of spijt terug op dopingverleden: “Fuentes is altijd een goede kameraad”

In zijn boek ‘Der Rudy’ neemt Pevenage geen blad voor de mond en gaat hij het thema doping niet uit de weg. Dat zijn poulain Jan Ullrich zich tot dopinggebruik wendde, was onoverkomelijk aangezien iedereen in die periode gebruikte. Maar de grote concurrent van weleer, Lance Armstrong en dus ook Johan Bruyneel, gingen volgens Pevenage nog verder. En toen Armstrong de UCI financierde voor de aankoop van testapparatuur, wist Pevenage dat Armstrong de handen vrij had.

Johan Bruyneel reageert cynisch op de uitlatingen van Pevenage. “Rudy, het is allemaal de schuld van Lance en mezelf. We hebben jullie ertoe gedwongen...”, gevolgd door een bedenkelijke smiley.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten