Goed nieuws voor Real Madrid: Eden Hazard traint opnieuw met de bal

Het gaat steeds beter met de blessure van Eden Hazard. De Rode Duivel staat al sinds november aan de kant, nadat Thomas Meunier hem van het veld trapt in de Champions League. Vorig week verscheen de dribbelkont voor het eerst weer op het trainingsveld, vandaag trainde Hazard een eerste keer met de bal. Het zou kunnen beteken dat onze landgenoot fit raakt voor de stadsderby tegen Atlético op 1 februari. Sinds zijn blessure bleef Real wel ongeslagen.

LEES OOK. Herstel van Dries Mertens schiet niet op, Rode Duivel traint nog steeds binnen

Real Madrid won woensdag met veel moeite het bekerduel bij derdeklasser Unionistas de Salamanca (1-3). Daags nadien hielden de spelers die in actie kwamen, het bij loopoefeningen. Terwijl trainde Hazard samen met Marco Asensio, die al de hele eerste seizoenshelft moest missen met een knieblessure. Asensio moest de bal nog achterwege laten, Hazard kon wel individueel enkele baloefeningen doen. Ook Sergio Ramos, die de voorbije twee duels miste met enkelklachten, ging het veld op en deed oefeningen met en zonder bal.

Real Madrid trekt zondag in de competitie naar Real Valladolid, de nummer vijftien. De Madrilenen delen nog steeds samen met Barcelona de koppositie in La Liga met 43 punten na twintig duels.

Goed nieuws voor Real Madrid: Eden Hazard traint opnieuw met de bal
Foto: @Real Madrid
Door Raf Hermans, belga
  • Meest recent