Sioen speelt verrassingsconcertje onder stadshal

Gent - Muzikant Frederik Sioen brengt op vrijdag 31 januari zijn nieuwe plaat Messages of Cheer & Comfort uit, en begint dezelfde dag een aan concerttour door Vlaanderen. Met die tour doet hij op 24 april de Handelsbeurs in thuisstad Gent aan. Maar wie zo lang niet kan wachten kan morgen zaterdag 25 januari om 15 uur naar de stadshal komen. Sioen speelt er, samen met TK Russel, de Congelese muzikant/performer/danser die vooral actief is bij les Ballets C de la B van Alain Platel, een verrassingsconcertje.

Sioen zal er ook een signeersessie houden. Een en ander heeft te maken met een samenwerking voor een documentaire van Alain Platel.

Zoals bekend is de plaat Messages of Cheer & Comfort in Zuid-Korea, zeg maar het tweede rhuisland van Sioen, al geruime tijd uit. Sioen concerteerde hij er toen koning Filip en koningin Mathilde er op bezoek waren. Hij overhandigde hen toen ook het eerste exemplaar van zijn plaat. In ons land komt de plaat dus uit op vrijdag 31 januari. Maar zaterdagnamiddag kunnen fans al voorproeven onder de stadshal.

Info over het concert van 24 april in de Handelsbeurs: klik hier.

 

Door Rudy Tollenaere