Adil en Bilall op weg naar nieuwe records in VS

Bron © Forbes

Adel El Arbi en Bilall Fallah Foto: Photo News

De goednieuwsshow rond de nieuwe Bad boys-filmonder regie van Adil El Arbi en Bilall Fallah blijft maar duren. Volgens het gespecialiseerde Amerikaanse zakenblad Forbes is de film op weg om de beste release van januari ooit te worden. Geen enkele film die uitkwam in januari leverde immers al 100 miljoen dollar op in diezelfde maand. Tot Bad boys for life nu.

LEES OOK. “Next level shit”: Adil en Bilall schieten Amerikaanse box office aan flarden met ‘Bad boys for life’

Januari is doorgaans een slappe maand voor films. In de laatste tien jaar in de VS konden slechts vier films die in de eerste maand van het jaar gelanceerd werden, de 100 miljoen dollar overschrijden. Maar dat is dan wel bekeken over hun hele releaseperiode, ze braken pas door die 100 miljoen dollar-grens na januari. Het gaat om Ride alone, Kung fu panda 3, Split en Glass.

Maar Volgens Forbes is Bad boys for life op weg om de 100-miljoen-dollar-barrière met succes te doorbreken. Tegen het einde van de maand zou de film met Will Smith en Martin Lawrence al aan 125 miljoen dollar zitten. En de voorspellingen gaan nog verder: Bad boys for life zou in totaal makkelijk 200 miljoen dollar in het laatje brengen, wat het veruit de best scorende januari-release ooit maakt.

De huidige top tien releases ziet er zo uit (Bad Boys staat nu virtueel op 6)

1. Paul Blart: Mall Cop (146,3 miljoen dollar)

2. Kung Fu Panda 3 (143,5 miljoen)

3. Split (138,3 miljoen)

4. Ride Alone (135 miljoen)

5. Glass (111 miljoen)

6. The Green Hornet (98,8 miljoen)

7. The Book of Eli (94,8 miljoen)

8. Save the Last Dance (91,1 miljoen)

9. Taken 3 (89,3 miljoen)

10. Along Came Polly (88,1 miljoen)

Door eadp
TOP 10 MEEST GELEZEN