Kleutertje duikt in spullen van mama en gaat hele dag naar school met wel heel merkwaardige armband

De vijfjarige Myla Eisenhower verveelde zich. Om haar te amuseren, dook ze in de kleerkast van haar mama om kleren te passen. In een doos vond ze een leuke armband die ze de volgende dag mee naar school nam. Toen haar mama later een merkwaardige sms kreeg van een moeder van een klasgenootje, wist ze eerst niet was ze las. Nadien zakte ze door de grond van schaamte.

“Hallo, Mayla gaf dit vandaag op de bus aan Isabella”, klonk het in een kort bericht. Kahla Maneely wist niet wat ze las. Eerst had ze zelfs niet door wat die andere mama precies bedoelde. Maar toen ze in de bewuste doos keek, die ze nochtans goed had verstopt, vloekte ze eens hard. De paarse vibrerende penisring ontbrak.

Kahla vroeg haar dochter of ze wat uit de kleerkast had genomen. Eerst ontkende ze nog, maar uiteindelijk gaf ze toch toe dat ze die ‘armband’ had meegenomen naar school.

Kahla had het seksspeeltje van haar man gekregen. Het was een set van vier. En de kleine Myla dacht dat het een armband was. Meer zelfs, ze was ervan overtuigd dat het een vriendschapsband was. Ze had hem mee naar school genomen om hem aan haar beste vriendin Isabella te geven.

Die mocht hem uiteraard niet houden. Haar mama bezorgde hem op een stuk keukenpapier terug aan de mama van Myla.

Hun gênante voorvallen

Intussen heeft Kahla zich al tientallen keren verontschuldigd bij de andere ouders van de klasgenootjes van haar dochter. Maar die reageerden gelukkig allemaal positief. En begonnen zelf hun gênante voorvalletjes te delen.

Eentje zei: “Mijn zoon kwam naar buiten toen hij twee was en zwaaide met mijn dildo alsof het een zwaard was”.

Een ander zei: “Ik heb een golden retriever die om aandacht te vragen graag spulletjes wegneemt in huis en ze naar bezoekers brengt. Zo bracht hij eens een vibrator naar de deur toen de buurman kwam aanbellen. Mijn man had die per ongeluk op het nachtkastje laten liggen en de hond had hem daar weggenomen. Ik heb me daar heel lang om geschaamd.”

Kahla heeft haar lesje geleerd, zegt ze. Ze verstopt haar intieme speeltjes voortaan op een veilige plaats.

Meest recent