James Corden reageert op onthulling over ‘Carpool Karaoke’: “We gebruiken niet eens een echte auto”

James Corden die niet zelf blijkt te rijden tijdens zijn populaire ‘Carpool Karaoke’? Veel kijkers reageerden verbijsterd of teleurgesteld op een video die het “geheim” onthulde. Intussen heeft de producer van het programma het nieuws genuanceerd, terwijl Corden zelf het met een knipoog nog een stapje verder nam.

In het segment ‘Carpool Karaoke’ van de ‘Late Late Show’ rijdt James Corden met een wereldberoemde gast door de straten van Los Angeles, terwijl hij praat en zingt met de sterren. Een voorbijganger die hem tijdens een opname met Justin Bieber zag, kon filmen dat de auto voortgetrokken werd door een truck. De beelden werden gretig gedeeld op sociale media, waar velen gedesillusioneerd reageerden omdat de autoritten niet echt bleken te zijn: “Noem het voortaan maar car pull karaoke” of zelfs: “Mijn leven is een leugen.”

De producer van het programma nuanceerde dat intussen echter: “We doen dat alleen bij stunts tijdens de Carpool, als het onmogelijk zou zijn voor James om te rijden”, aldus Ben Winston via Twitter. “Dat is misschien 4 keer gebeurd in een stuk of 50 carpools. Veiligheid is cruciaal!” In een andere tweet zei hij dat James Corden normaal altijd rijdt. En hij voegde er nog aan toe: “Met stunts bedoel ik dansroutines, verkleedkleren, rekwisieten enzovoort. Maar maak je er niet te veel zorgen over. Ik ben vrij zeker dat er grotere zaken zijn om je zorgen over te maken.”

Sommigen hadden al op de hetze gereageerd met hun eigen beelden van opnames, toen Corden wél zelf reed:

James Corden zelf postte een foto op Twitter van een sketch met Samuel L. Jackson, waarin ze een scène uit ‘Pulp Fiction’ naspeelden. “Mensen, we gebruiken niet eens een echte auto.”

Door adb