De Kardashians delen hun trucje met mascara

Foto: YouTube

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben elk hun eigen cosmeticalijn en kunnen bijgevolg goed overweg met make-up. Om hun blik in de kijker te zetten, passen ze een slim trucje met mascara toe. Dat legt Jenner uit in een filmpje waarin de kijker zich kan opmaken met de hulp van de twee halfzussen.

Wie zelf vaak mascara aanbrengt, experimenteert misschien af en toe met het kleuren van de onderste wimpers. Een delicate kwestie, want dit kan een vermoeite blik versterken of het contrast met contrast met je huid te hard maken.

Kylie Jenner verklapt aan Kim Kardashian dat ze om een van de bovenstaande effecten te voorkomen steeds met twee soorten mascara werkt. De bovenste wimpers krijgen laagjes zwart product over zich heen om de ogen te doen spreken. Ook de onderste wimpers worden aangezet, maar dan met een laagje bruine mascara (tint 694 Over Brun van Diorshow Iconic Overcurl) om de blik te definiëren op een natuurlijke manier.

Bruine mascara is dit seizoen trouwens weer terug van nooit helemaal weggeweest. Make-upartieste Lucy Wearing werkte er eind augustus mee om de bruidslook van de Britse popster Ellie Goulding te realiseren. Ook topmodel Gigi Hadid ging al voor bruine bovenste en onderste wimpers om haar look wel te definiëren, maar de grootste focus op haar knalrode lippen te leggen.

LEES OOK. Bruine mascara maakt een comeback

Door vwh
Meest recent