Drie mannen opgepakt bij hevige vechtpartij in Herent

Bron © BELGA

Themabeeld Foto: rr

Herent -

De lokale politie van de zone HerKo (Herent/Kortenberg) heeft zaterdagnacht drie mannen opgepakt die betrokken waren bij een hevige vechtpartij op de openbare weg. Dat meldt het Leuvense parket dinsdag. De drie verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en vrijgelaten onder voorwaarden.

Een patrouille van de politie van Herent-Kortenberg merkte zaterdagnacht rond 02.40 uur de vechtpartij op. Die speelde zich af ter hoogte van een café op de Mechelsesteenweg in Herent. De politiemensen zagen dat drie mannen hevig aan het trappen waren op een vierde man die op de grond lag. Twee van de drie stampten op het hoofd van het slachtoffer en de derde trapte op zijn rug.

De agenten konden de drie mannen arresteren. Het ging om een 51-jarige man uit Herent en twee Roemeense mannen van 28 en 20 jaar. Het slachtoffer, een 41-jarige man uit Herent, liep een bloedende hoofdwonde op en verloor enkele tanden. Hij werd verzorgd in het ziekenhuis.

Het parket vorderde de onderzoeksrechter voor het toebrengen van slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid. Na verhoor besloot de onderzoeksrechter het drietal vrij te laten onder voorwaarden.

Door jvh
AANGERADEN
Meest recent