PODCAST VELDRIJDEN. Bart Wellens: “Hoe je Mathieu van der Poel kan verslaan op het WK? De Belgen moeten samen proberen hem iets te lappen”

Tweevoudig wereldkampioen Bart Wellens is de gast in de vierde en laatste aflevering van onze veldritpodcast. © Kris Van Exel

Het veldritseizoen is volop bezig, dus steekt ook Het Nieuwsblad een tandje bij. In ‘De Koers is van ons: Podcast Veldrijden’ ontvangen wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe doorheen het seizoen meerdere malen een gast om samen met hem of haar de veldritactualiteit te fileren. In aflevering 4 - de laatste - praat tweevoudig wereldkampioen Bart Wellens over gedopeerde duiven, plassen met een gebroken pols, verdoken moordpogingen en parkeerproblemen onder de campers.

Guillaume Maebe

© Kris Van Exel

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met ‘Podcast Veldrijden’ duiken we de winter in. Doorheen het jaar analyseren onze wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en een in het veld gepokt en gemazelde autoriteit de actualiteit in de veldritwereld. Van Koppenberg tot Koksijde, van driekleur tot regenboog. Wie zich nostalgisch voelt, kan ook nog steeds teruggrijpen naar onze ‘Podcast Tour’ of ‘Speeddate Flandrien’. In die laatste werden de genomineerden voor de trofee voor beste wielrenner van het seizoen onderworpen aan een korte, maar krachtige speeddate. Serieus als het moest, met een twist als het kon.

De Koers is van ons: Podcast Veldrijden. Beluister hier alle afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten