Licht gaat even uit bij Ben Crabbé in ‘Blokken’: “Ik kan er niet meer tegen!”

Een opmerkelijk beeld tijdens de uitzending van ‘Blokken’ dinsdagavond. Na een - correct beantwoorde - vraag ging presentator Ben Crabbé even door het lint. “Echt... Ik kan er niet meer tegen!”, riep hij plots terwijl hij wild met zijn papieren om zich heen sloeg. Het filmpje wordt intussen massaal gedeeld op Twitter. “Kan iemand even checken of Ben oké is?”

Hij had net volgende vraag gesteld: welke naam kozen luisteraars van het radioprogramma ‘Nieuwe feiten’ voor actieve ouderen? Jagger of Dylan? Hoewel de kandidaat het juiste antwoord had gegeven, ging toch even het licht uit bij de presentator. “Jagger. Als je dat in het Engels uitspreekt, verwijst dat naar Mick Jagger (de zanger van de Rolling Stones, nvdr.) en dan ben je een soort actieve oudere jongere”, zei Crabbé eerst nog kalm. Om dan plots te roepen: “Echt… Ik kan er niet meer tegen! Tegen dat soort focking betutteling van heb-ik-je-daar.” Meteen erna kalmeert hij en stelt hij de volgende vraag.

De beelden van het voorval worden intussen massaal gedeeld op sociale media. Sommige fans vragen om even te controleren of “Ben wel oké is”, anderen denken dan weer dat hij zich uitlaat “over de VRT-top”.

Door mtm