Het vijfde huwelijk van Pamela Anderson heeft welgeteld 12 dagen geduurd

Bron © De TELEGRAAF

Foto: AFP

Nog geen twaalf dagen nadat Pamela Anderson (52) in het geniep haar jawoord gaf aan de 74-jarige filmproducent Jon Peters, laat ze zaterdag in een verklaring weten aan The Hollywood Reporter dat het stel heeft besloten het rustiger aan te gaan doen.

“Het leven is een reis en liefde een proces. Met die universele waarheid in gedachten hebben we besloten om het verkrijgen van een huwelijkscertificaat niet langer door te zetten”, valt te lezen in het statement. Volgens een bron van The Hollywood Reporter had het stel het papierwerk voor het regelen van een huwelijkscertificaat - een soort rechtsgeldig bewijs van het huwelijk - nog niet in gang gezet.

In het geniep getrouwd

Op 20 januari stapten de voormalig Baywatch-actrice en de Hollywoodproducer tijdens een privéceremonie in Malibu in het huwelijksbootje. Hierbij waren de twee zonen van Pamela en de drie kinderen van Jon Peters aanwezig. Op haar Instagramstories deelde Anderson een zwart-witfoto van het pasgetrouwde koppeltje. Op Twitter postte ze dan weer een foto uit 1989 waarop ze samen te zien zijn. Anderson en Peters hadden namelijk meer dan dertig jaar geleden al eens een relatie, nadat ze elkaar in 1984 leerde kennen in de Playboy Mansion.

Pamela is eerder getrouwd geweest met Tommy Lee, Kid Rock en Rick Salomon, met wie ze twee keer trouwde. Jon stapte eerder in het huwelijksbootje met Henrietta Zampitella, Lesley Ann Warren, Christine Forsyth en Mindy Peters. Tevens had hij jarenlang een relatie met Barbra Streisand.

Door lto