Elton John moet optreden noodgedwongen stopzetten door hagelstorm

Bron © Daily Mail

Het zal Elton John afgelopen vrijdag niet mee in het Australische Victoria. Gedurende de show werden hij en zijn bandleden het slachtoffer van een hagelstorm. De Brit probeerde aanvankelijk nog moedig voort te spelen, maar moest noodgedwongen van het podium stappen.

Het contrast met het begin van de show kon haast niet groter zijn. Nadat Elton John zijn openingsnummer had gespeeld, was het namelijk droog én maar liefst 44 graden, een van de warmste dagen van het jaar in de regio. De regen zorgde dan ook voor een zeer welgekomen afkoeling… tot een kortsluiting roet in het eten gooide. Verschillende instrumenten raakten beschadigd, en de artiest verliet met de hulp van enkele assistenten het podium.

Uiteindelijk moesten de aanwezige fans het stellen met een ingekorte show van anderhalf uur. “We zijn erg triest vanwege de impact die het weer had op ons optreden van vanavond”, reageerde het management achteraf. De show die zaterdag plaatsvond in het kader van zijn afscheidstournee, kwam niet in het gedrang.

bekijk ook

Elton John schittert in peperdure kerstspot van warenhuisketen

Taylor Swift legt optreden stil voor emotionele speech

Triggerfinger legt optreden op Lokerse Feesten stil door onweer

Door kmlo