Andy Peelman verbannen naar logeerkamer

Voor Andy Peelman (36) waren de eerste weken als vader niet gemakkelijk, maar nu zes maanden later voelt hij niets dan liefde voor zijn dochter Feline. Al werd hij thuis wel tijdelijk naar de logeerkamer verbannen. Dat schrijft Dag Allemaal.

Kort na de geboorte van zijn dochter zei hij dat hij nog moest leren om zijn dochter graag te zien. Op die uitspraak kwam heel wat commentaar, maar Peelman blijft bij zijn woorden. “Weet je, ik heb toen bloedeerlijk verteld hoe het volgens mij bij veel mannen is: dat de intense liefde voor een kind moet groeien en er dus niet is vanaf de allereerste dag”, zegt hij in Dag Allemaal.

Ondertussen loopt Peelman op wolken en is hij dolgelukkig met zijn dochter. Het enige probleem: ze slaapt nog niet door. “Dat is natuurlijk zwaar. Vooral voor mijn vrouw dan. Want ik slaap al een tijdje in de logeerkamer. Ik weet dat het vreemd klinkt, maar ik snurk hard en ik hou Tine (de vrouw van Peelman, nvdr.) wakker. Ze kan al maar een paar uurtjes per nacht rusten en als den dezen daar dan nog de Brabançonne ligt te snurken, doet ze helemaal geen oog dicht.”

bekijk ook

Hoe krijg je Andy Peelman stil?

De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over Andy Peelman

Aangeboden door onze partners

Lees ook