Prins Harry houdt contact met oude vrienden via WhatsApp: “Hij mist hen enorm”

Bron © The Sun

Prins Harry. Foto: Photo News

Volgens Engelse media heeft prins Harry een speciale Whatsappgroep om zijn maten te blijven spreken. Hij probeert zijn draai te vinden aan de overkant van de oceaan, nadat hij daar twee weken na Megxit heen vloog om zich daar bij Meghan en zoontje Archie te voegen.

Volgens een insider die The Sun citeert, mist Harry zijn vrienden enorm. “Maar hij zit al jaren met zijn kameraden in een Whatsappgroep en hij gebruikt dat nu meer dan ooit om contact te blijven houden en foto’s te delen. De groep deelt ook altijd grappige filmpjes.”

De bron denkt dat Harry zijn vriendschappen dan ook niet zomaar zal laten verwateren. “Dat hij naar de andere kant van de oceaan is verhuisd, betekent niet dat hij vindt dat hij het contact met hen hoeft te verliezen. Hij is al zijn hele leven met hen bevriend.”

Eerder waren er wel claims van vrienden die zich door Harry in de steek gelaten voelden. Zo zou Tom Inskip, een jeugdvriend van de royal, ’verbannen’ zijn nadat hij hem adviseerde niet met Meghan te trouwen. Ook Guy Pelly zou uit de vriendenkring verstoten zijn; hij zou een slechte invloed op hem hebben, terwijl Harry zich zou moeten focussen op zijn gezin.

AANGERADEN
Meest recent