Leonardo DiCaprio neemt voor het eerst zijn 23 jaar jongere vriendin mee naar Oscars

Foto: ISOPIX

Leonardo DiCaprio (45) is al een tijdje aan het daten met Camila Morrone (22), maar de twee verschenen nooit eerder samen op een evenement. Tijdens de Oscars was het dan eindelijk zover, al liepen ze wel niet met hun tweetjes over de rode loper.

Leonardo DiCaprio en Camila Morrone zouden al zeker sinds eind 2018 een koppel vormen, maar ze houden hun relatie grotendeels afgeschermd van het grote publiek. De Oscars van afgelopen nacht vormen daarop een grote uitzondering, want Morrone zat in het Dolby Theatre tussen haar geliefde en Brad Pitt in. DiCaprio was genomineerde voor zijn rol in ‘Once upon a time ... in Hollywood’, maar greep naast het beeldje.

Opvallend is dat de twee wel apart op de rode loper verschenen. Hij strak in het pak, zij in een lichtroze, ietwat doorzichtige jurk. Tijdens de uitzending kwamen ze wel geregeld samen in beeld en dat zorgde ervoor dat Twitter toch eventjes uit de bol ging. Dat valt ook te begrijpen, want op ex-vriendin Gisele Bündchen en zijn mama Irmelin Indenbirken na neemt de acteur nooit iemand mee naar een awardshow. 

DiCaprio heeft nog nooit enige commentaar gegeven op zijn relatie, Morrone deed dat wel. Zo kaartte de actrice hun grote leeftijdsverschil aan in een interview met ‘The Los Angeles Times’. “Er zijn zoveel relaties in Hollywood - en in de wereldgeschiedenis - waarin mensen grote leeftijdsverschillen hebben. Ik vind dat iedereen gewoon moet daten met wie hij of zij verkiest.”

bekijk ook

 Natalie Portman maakt statement met haar cape

Opvallende trends op de Oscars

‘Parasite’ is historische winnaar van de Oscars

Door flb
Meest recent