Joke Emmers, Danira en William Boeva springen mee op tram 3 met NRJ in podcast: dilemma’s, lijfliederen en existentiële vragen

Een mijlpaal in het leven van radiostem Kim Muylaert: de ochtend-dj van zender NRJ werd net dertig. En daar komen, naar eigen zeggen, aardig wat levensvragen bij kijken. Die bespreekt ze met bekende leeftijdsgenoten in de nieuwe podcast 30 in 20.

dvg

Ze vond de heisa rond tram 3 vooraf nogal overroepen, maar naarmate haar dertigste verjaardag dichter kwam, stelde Muylaert die overtuiging bij. “Ik merkte dat er plots existentiële vraagstukken opdoken”, zegt ze. “Ben ik wel goed bezig? Wat wil ik nog bereiken? En wat verwacht de maatschappij van mij?” Die vragen probeert ze in de podcast te beantwoorden, samen met bekende Vlamingen die ook dertig worden in 2020. Passeren onder meer de revue: Vandaag-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis, actrice Joke Emmers en komiek Lukas Lelie.

Vanuit haar eigen ervaring gaat Muylaert in gesprek met de BV’s, op een persoonlijke locatie die belangrijk is geweest in hun leven. Muylaert schotelt hen dilemma’s voor, laat hen een lijflied kiezen en verrast telkens met een gepersonaliseerd cadeau. 30 in 20 verschijnt iedere dinsdag. Stand-upcomedian William Boeva bijt vandaag de spits af.

LEES OOK