Verstrooide bestuurder vergeet handrem en merkt niet dat zijn wagen in vijver belandt

Bron © KameraOne

Een korte maar deugddoende ochtendwandeling. Dat was wat Phop-ake Sanhu in gedachten had toen hij zijn wagen parkeerde in een lokaal park in de Thaise provincie Sa Kaew. Het draaide weliswaar helemaal anders uit. Doordat hij zijn handrem vergat, bolde de wagen al na amper enkele seconden in een nabijgelegen vijver.

De bestuurder had aanvankelijk niks in de gaten. Doordat hij een hoofdtelefoon aanhad, merkte hij niet hoe het voertuig steeds dichter richting de vijver bolde. Pas toen een grote plons volgde, wist Sanhu wat er aan de hand was.

“Ik was van plan om niet lang weg te blijven, daarom had ik niet zo veel aandacht geschonken aan mijn wagen”, verklaarde de automobilist nadien. “Ik dacht dat de wagen daar veilig zou staan.” Een flinke vergissing van de man, die met de hulp van enkele arbeiders het voertuig terug op het droge kon trekken. De provinciale gouverneur Trakoon Sukgoon heeft de lokale inwoners intussen gewaarschuwd om gelijkaardige incidenten te vermijden. “Gelukkig raakte hierbij niemand gewond”, stelde hij nog.

bekijk ook

Chauffeur vergeet één detail tijdens levering, maar dat heeft grote gevolgen

Pakjesbezorger klaar om pakketje af te geven, maar hij vergat één belangrijk detail

Buschauffeur vergeet op derde werkdag handrem te gebruiken, met ongelofelijke taferelen tot gevolg

Door kmlo