Werknemer fastfoodketen gefilmd terwijl hij “bubbelbad” neemt in gootsteen van restaurant

Bron © Newsweek

De Amerikaanse fastfoodketen Wendy’s heeft zich moeten verantwoorden nadat een wansmakelijk filmpje online de ronde deed. In een filiaal in Greenville kwam een werknemer op het idee om een bad te nemen in een gootsteen van het restaurant. Van zodra de beelden viraal gingen, werd de man ontslagen: “Dit mag nooit meer gebeuren.”

Wanneer de beelden exact zijn vastgelegd, maakt het filmpje niet duidelijk. Aanvankelijk kwamen de beelden op TikTok terecht, waarna ze ook op andere sociale media opdoken. De werknemer en zijn collega leken zich van geen kwaad bewust toen ze de grap uitvoerden. “Dit voelt aan als een bubbelbad”, reageerde hij zelfs. “Ik ben gewoon aan het genieten van het leven, baas.”

Vele misnoegde reacties van kijkers lieten niet lang op zich wachten. “Je ouders moeten trots op je zijn”, klonk het ironisch. “Erg onprofessioneel en onrespectvol tegenover jouw klanten.” Daar was ook het management van de zaak het mee eens, die meteen alle mensen in het filmpje ontsloeg. “Dit gedrag is compleet onaanvaardbaar”, reageerde een woordvoerder van Wendy’s. “We hebben stappen ondernomen zodat dit nooit meer zal gebeuren.”

bekijk ook

Fastfoodrestaurant verontschuldigt zich na kritiek op “seksistische” reclame waarin jongens naar borsten staren

Walgelijk: werknemer in restaurant besluit bubbelbad te nemen in grote gootsteen “als grap”

Toerist klaagt over eten in restaurant: boze chefkok, obers en serveersters zitten hem achterna

Door kmlo
Meest recent