Vliegtuigpassagier ergert zich rot aan man die constant tegen haar stoel duwt, maar internet reageert verdeeld

Bron © Daily Mail

Er is op sociale media een heftige discussie ontstaan nadat dit ophefmakend filmpje op Twitter verscheen. De Amerikaanse Wendi Williams plaatste er een video waarin een passagier achter haar minutenlang met opzet tegen haar stoel duwt. Desondanks kreeg zij een waarschuwing van het personeel, omdat ze met haar stoel opvallend ver naar achteren leunde.

De beelden werden eerder deze maand gemaakt vastgelegd op een vlucht van New Orleans richting Charlotte. “Hij was boos dat ik mijn stoel naar achteren leunde”, vertelde de boze dame op Twitter. “Hij duwde pakweg negen keer tegen mijn zitje. Vanaf dat ogenblik ben ik hem beginnen filmen.”

Sindsdien reageren de kijkers erg verdeeld op de beelden. Sommigen vinden het gedrag van de man onrespectvol, terwijl anderen de passagier maar al te graag willen verdedigen. Vooral het feit dat hij niet de mogelijkheid had om met zijn stoel naar achteren te leunen, zet hen aan om Williams te bekritiseren.

Ook het vliegtuigpersoneel was die mening toegedaan. Zo kreeg de dame tijdens de vlucht een waarschuwing terwijl de man achter haar een drankje werd aangeboden. “We onderzoeken momenteel het incident”, reageerde luchtvaartmaatschappij American Airlines intussen. “De veiligheid en het comfort van onze klanten is onze topprioriteit.”

bekijk ook

Bliksemschicht treft vliegtuig tijdens storm Ciara: “We hoorden een hels lawaai”

Storm “speelt’ met vliegtuig: piloot heeft grootste moeite met landing

Paniek op vliegtuig wanneer vrouw roept dat ze alles gaat opblazen

Door kmlo
Meest recent