Vader in tranen wanneer hij dankzij prachtig geschenk hartslag van overleden zoon hoort

Bron © CBS News

Een mooier geschenk konden John en Stephanie Reid uit de Amerikaanse staat Virginia zich onmogelijk wensen. Het koppel kreeg vorige week een teddybeer cadeau met een heel persoonlijke eigenschap. Wanneer je op zijn poot duwt, valt namelijk de hartslag te horen van Dakota, de zoon van het koppel die begin vorig jaar overleed in een auto-ongeluk. Een zeer aangrijpend moment voor de vader, die zijn tranen de vrije loop liet.

Het geschenk was afkomstig van Robert O’Connor, de ontvanger van de harttransplantatie. Hij staat vrijwel elke dag in contact met John en kwam tijdens een jaarlijkse controle op het hartverwarmende idee. Een brief die bij het geschenk was meegeleverd, gaf meer duidelijkheid. “Toen ik in het ziekenhuis was, heeft het personeel een audiorecorder voor ons gekocht”, schreef hij. “Ze hebben een afspraak met het echocardiografieteam gemaakt om de hartslag van Dakota op te nemen tijdens het onderzoek.”

Het initiatief kon op veel sympathie rekenen van het koppel. “Ik had dit totaal niet verwacht”, vertelde de man aan lokale media. “Dankzij Robert kan ik terug naar zijn hartslag luisteren.” John en Stephanie zijn ook van plan om Robert binnenkort voor het eerst te ontmoeten.

bekijk ook

Het hartverwarmende moment waarop doof baby’tje voor het eerst de stem van haar mama hoort

Ouders delen hartverwarmend moment wanneer doof dochtertje voor het eerst hoort

Hartverwarmend: meisje (10) was jarenlang doof, maar hoort haar mama nu voor het eerst “Ik hou van je” zeggen

Door kmlo
Meest recent