Abonnee worden? Kies je leesformule

14/02/2020 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  Eén

Wat de laatste aflevering van ‘Dertigers’ ons leert over seizoen drie

Het tweede seizoen van ‘Dertigers’ zit er sinds donderdagavond weer op. Met een laatste aflevering waarin de begrafenis van Alex’ vader centraal stond, staat de deur open voor een aantal nieuwe verhaallijnen. Wanneer dat derde seizoen er komt, is nog niet bekend, maar dit leert het einde ons over wat er mogelijk kan gebeuren.

Kinderen voor Alex en Elias

Alex verzoende zich net op tijd met zijn vader, maar moest hem snel weer loslaten toen hij stierf aan zijn ziekte. De hoop ligt in seizoen drie. Alex en Elias hebben immers een trouwfeest te plannen. En daarna willen ze ook aan kinderen beginnen. Rest hen de keuze: gaan ze voor adoptie of toch via een draagmoeder?

Geheimen zijn nergens goed voor

Saar en Pieter waren eindelijk gelukkig, maar dan ontstaat er brand wanneer kleine Lucas alleen thuis is. De druppel voor An, de moeder van Lucas. Ze trekt naar de rechtbank om het volledige verblijfsrecht te krijgen. Saar beseft dat zij de oorzaak is van alles en ze vertelt Pieter dat ze in Londen zal blijven. Wat ontaardt in ruzie en uiteindelijk een breuk. Wat Pieter niet weet, is dat Saar weggaat omdat An dan zou stoppen met haar gerechterlijke procedure. Als Pieter dit te weten komt, zal dat ongetwijfeld vonken geven in het volgende seizoen.

Zwanger, maar van wie?

Affaires en bedrog, dat was de rode draad in de relatie van Tinne en Bart het afgelopen seizoen. Wanneer Tinne verliefd wordt op haar nieuwe collega op school, Steven, speelt ze daarover open kaart met Bart. Net dan komt ook zijn bedrog uit en strandt de relatie. Over en uit voor Bart en Tinne zou je denken, maar net dan heeft Tinne het gevoel dat ze zwanger is. Ze biecht het op aan Nora en denkt dat het kindje van Bart is. Maar is dat wel zo? Van liefde is er tussen die twee amper sprake geweest de laatste tijd. Is ze echt zwanger? En als ze zwanger is, gaat ze het kindje dan houden? En blaast dat dan nieuw leven in haar relatie met Bart? Antwoorden die het derde seizoen moet bieden.  (eadp)

AANGERADEN